de wondere wereld van de tuin.

Op 12 juni 2022 bij Floralia in Oosterhout.

Graag nodig ik u uit om aanwezig te zijn op de Groei en Bloei markt “De wondere wereld van de tuin” op zondag 12 juni 2022 van 10:00 uur tot 17:00 uur, op het terrein van Floralia te Oosterhout (https://www.floraliapark.nl). Op deze markt is iedereen welkom, waaronder onze ruim 500 leden en 100 vrienden, allen met aanhang. Maar ook iedereen die belangstelling heeft voor tuinen, tuinieren, natuur, klimaat, fotograferen, bloemschikken, creativiteit, bepaalde planten als hobby heeft en wat al niet meer. 

Ons doel van deze markt is:

· Aandacht voor natuur, klimaatbeheersing en biodiversiteit in de tuin;

· Dat voor mensen met alleen een stadstuin of balkon er nog zoveel mogelijkheden zijn, zoals troggen met rotsplanten, een wormenhotel, etc.

· Dat opa’s, oma’s en ouders en hun (klein)kinderen met een frisse blik samen naar de tuin gaan kijken, naar alles wat leeft en beweegt.

· Iedere tuin-/groenliefhebber een fijne dag te bezorgen op onze markt “De wondere wereld van de tuin”

· Uitdragen dat Groei en Bloei Breda een heel actieve sociale vereniging is

· Liefde voor de tuin doorgeven door kennis en ervaring te delen;

· Dat onze tuinclub, rotstuinclub, fotoclub en bloemschikkers, hun activiteiten presenteren middels persoonlijke gesprekken, workshops, lezingen en demonstraties

· Ons Promotieteam uitleg geeft over G&B-landelijk en G&B-Breda

· Mensen enthousiast maken voor planten en tuinieren, samen met plaatselijke culturele partijen en andere groene partijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *