Bestuur

Hoofdbestuur

Martin den Ridder – Voorzitter                 06.19814349 Breda
Henk Dening – Secretaris                         06-12573106 Breda
Jolanda Luijken – Penningmeester
Roy Goverde – Inkoopcommissie             076- 5810179 Breda
Herman van Dam – Inkoopcommissie   076-5656308 Bavel

Voorzitter: Martin den Ridder
Martin den Ridder
Martin den Ridder

Martin is met pré-pensioen en heeft 45 jaar lang een leidinggevende functie vervuld in de bouwwereld. Met die ervaring is hij natuurlijk geknipt voor het voorzitterschap van onze tuindersvereniging. Maar hij is ook al jaren voorzitter van ons tuincomplex Wisselaar. Hij gaat zich de komende tijd toeleggen op het vergroten van de saamhorigheid binnen onze vereniging en hoopt dat hij het iedere tuinder naar de zin kan maken met een eigen tuin in onze vereniging.

Secretaris: Henk Dening
Henk Dening

Henk is bijna 40 jaar op dezelfde school werkzaam geweest in het onderwijs. Eerst als docent biologie en later als docent wiskunde aan een school voor VMBO in Rijnsburg. Ook heeft hij meer dan tien jaar in de directie van deze school gezeten. In 1983 is hij als tuinier begonnen op het volkstuincomplex in Oegstgeest. Sinds 2017 heeft hij op het complex Oranjeboom een tuin waar hij  met veel plezier vele soorten groenten, kruiden en klein fruit teelt. Sinds begin 2020 is hij woonachtig in Breda.

Penningmeester: Jolanda Luijken
Jolanda Luijken
Jolanda Luijken

Jolanda is in 2008 lid geworden van onze tuindersvereniging en heeft veel ervaring met administratie. Haar beroepsmatige achtergrond is de bankwereld en het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat zij voor ons deze verantwoordelijk post heeft ingenomen binnen het hoofdbestuur. Zij heeft de uitdaging aangenomen om de verenigingsadministratie op orde te houden en beter georganiseerd te krijgen.

Hoofd inkoop commissie: Roy Goverde
Roy Goverde
Roy Goverde

Roy weet zich ook niet meer precies te herinneren hoelang hij al lid is van onze club. Een jaar of 15 – 20 of zo. Vele jaren heeft hij de zorg voor de collectieve inkoop van, bijvoorbeeld zaden en pootgoed, voor zijn rekening genomen en daar was hij vorig jaar mee gestopt. Martin de Ridder nam het stokje van hem over maar die werd nu voorzitter waardoor Roy weer de inkoop voor zijn rekening nam. Elk jaar zorgt hij ervoor dat de verlanglijstjes van zaai, en pootgoed van Van der Wal bij ons in de brievenbus vallen en dat we twee keer per jaar ons zaai, en pootgoed af kunnen komen halen bij het tuinhuis op ons complex.

Website beheerder: Hugo Linskens
Hugo Linskens
Hugo Linskens

Graag stel ik mezelf even aan jullie voor. Mijn naam is Hugo Linskens. Ik ben IT Manager van beroep bij een farmaceutische multinational en sinds begin 2015 lid van onze verenging. Mijn vrouw en ik hebben een tuin in complex Wisselaar waar we in de kas chilipepers en komkommers/augurken kweken en op het land wat fruit en de groente die thuis door onze 3 zoons het meest gegeten worden, zoals bonen, erwten, courgettes, uien, etc.. Met het onderhoud van onze web-site hoop ik jullie te kunnen voorzien van nuttige informatie met betrekking tot onze hobby en het laatste nieuws binnen onze vereniging. Neem gerust contact met me op als je vragen en/of opmerking hebt. Gebruik hiervoor aub het contactformulier op de website.

Interview met Willy Willemsen

Vanaf 1995 tot en met 2013 bestuurde hij de BAT met ongeremde passie en overgave. In zijn regeerperiode veranderde de vereniging van een stille wroetende club op de achtergrond naar een bruisende vereniging in het Bredase. Van lege tuinen tot lange wachtlijsten. Het was niet makkelijk om het hele verhaal in 10 minuten film te persen maar het geeft wel een indruk van een tijdperk tuinieren in Breda met Willy Willemsen aan het roer. Met elf tuincomplexen en meer dan 550 leden is de BAT een club van betekenis geworden.

Voor vragen of opmerkingen aan het bestuur kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze contactpagina.