Bestuur

Hoofdbestuur

Martin den Ridder – Voorzitter          voorzitter@bredaseamateurtuinder.nl

Henk Dening – Secretaris                         secretaris@bredaseamateurtuinder.nl

Jolanda Luijken – Penningmeester penningmeester@bredaseamateurtuinder.nl

Hennie Meijvis – Inkoopcommissie                                inkoop@bredaseamateurtuinder.nl

Voorzitter: Martin den Ridder
Martin den Ridder
Martin den Ridder

Martin is met pré-pensioen en heeft 45 jaar lang een leidinggevende functie vervuld in de bouwwereld. Met die ervaring is hij natuurlijk geknipt voor het voorzitterschap van onze tuindersvereniging. Maar hij is ook al jaren voorzitter van ons tuincomplex Wisselaar. Hij gaat zich de komende tijd toeleggen op het vergroten van de saamhorigheid binnen onze vereniging en hoopt dat hij het iedere tuinder naar de zin kan maken met een eigen tuin in  onze vereniging.

Secretaris: Henk Dening
Henk Dening

Henk is bijna 40 jaar op dezelfde school werkzaam geweest in het onderwijs. Eerst als docent biologie en later als docent wiskunde aan een school voor VMBO in Rijnsburg. Ook heeft hij meer dan tien jaar in de directie van deze school gezeten. In 1983 is hij als tuinier begonnen op het volkstuincomplex in Oegstgeest. Sinds 2017 heeft hij op het complex Oranjeboom een tuin waar hij  met veel plezier vele soorten groenten, kruiden en klein fruit teelt. Sinds begin 2020 is hij woonachtig in Breda.

Penningmeester: Jolanda Luijken
Jolanda Luijken
Jolanda Luijken

Jolanda is in 2008 lid geworden van onze tuindersvereniging en heeft veel ervaring met administratie. Haar beroepsmatige achtergrond is de bankwereld en het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat zij voor ons deze verantwoordelijk post heeft ingenomen binnen het hoofdbestuur. Zij heeft de uitdaging aangenomen om de verenigingsadministratie op orde te houden en beter georganiseerd te krijgen.

Hoofd inkoop commissie: Hennie Meijvis
Website beheerder: Rico Bongaarts

 Met het onderhoud van onze website hoop ik jullie te kunnen voorzien van nuttige informatie met betrekking tot onze hobby en het laatste nieuws binnen onze vereniging. Neem gerust contact met me op als je vragen en/of opmerking hebt.  webbeheer@bredaseamateurtuinder.nl

Voor vragen of opmerkingen aan het bestuur kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze contactpagina.