Cursus ecologische moestuin

flyer moestuincursus 2015_drukklaar met aangepaste data

Beste leden en andere vrienden van Velt Tilburg-Breda,
Ook dit jaar geven we op twee locaties in onze omgeving moestuincursussen.
We zijn weer te vinden in Hilvarenbeek en Breda. Alle cursusdagen vallen in oktober en november. Zo ben je precies op tijd klaargestoomd voor het volgende jaar ecologisch tuinieren. Vorig jaar hebben we gemerkt dat de cursussen erg nuttig zijn en dat er mooie vriendschappen uit voort zijn gekomen. Geef je dus snel op!
In de bijgevoegde flyer vind je de nodige informatie.
Ook nietleden zijn welkom. Voel je vrij om deze flyer door te sturen naar iedereen die hier interesse in zou kunnen hebben.
Opgeven kan (zo snel mogelijk) bij Wil Wouters via wilwouters118@gmail.com.

2 gedachten over “Cursus ecologische moestuin”

 1. Er is nu ook een leuke cursus “Kijk op Bijen” die start op 26 november a.s.
  Over honingbijen maar ook over wilde bijen en hommels en over wat je kunt doen om het broodnodige insectenleven op je tuin te bevorderen.
  De cursus wordt gegeven op het MEC. Ik heb een (digitale) flyer, maar ik kom er niet achter hoe ik die moet doorsturen naar de site. Graag een reactie hierop?
  Wilma Rasink

 2. Cursus ecologisch moestuinieren (Breda) – VANAF OKTOBER!

  Je kunt je opgeven voor de jaarlijkse cursus ecologisch moestuinieren. In vier avonden wordt je helemaal klaargestoomd voor het volgende seizoen! Leer alles over wisselteelt, zaaien, oogsten, composteren en alle andere zaken die met ecologisch moestuinieren te maken hebben! Geef je snel op via wilwouters118@gmail.com. Ieder jaar weer een groot succes!

  Kijk op de website van VELT tilburgbreda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *