Velt viert feest

0001Ng

Velt, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren, Vier dit jaar feest. Alles hierover lees je in het pdf wat je kunt openen als op de bovenstaande afbeelding klikt. Maar voor wie niet weet wat Velt is geef ik hieronder enige uitleg vanaf hun site.

1. Wat doet Velt?

Je wil tuinieren zonder gif, ontspannen in een natuurrijke tuin en genieten van lekkere, milieuvriendelijke gerechten. Kortom, je kiest voor een ecologisch leven. Velt – Vereniging voor ecologisch leven en tuinieren – inspireert en helpt je graag je ecologische levensstijl te ontwikkelen in tuin, keuken en daarbuiten.

2. Wat biedt Velt burgers en professionals die aan de slag gaan met het aanleggen of in beheer nemen van groen?

Velt biedt praktische informatie, mooie en kwaliteitsvolle publicaties (Handboek Moestuinieren, Stappen naar een ecologische tuin, Lekker ecologisch! …), boeiende vormingen (De ecologische moestuin, Een tuin om van te smullen …), opgemerkte campagnes (Zonder (pesticiden) is gezonder) en een bruisend verenigingsleven (120 lokale afdelingen in Vlaanderen en Nederland). Daarnaast hebben we heel wat expertise over samentuinen.

Ingezonden door  Wilma Rasink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *