Aardbeienboek

A1

Eindelijk is het dan zover. Het lang verwachte ‘Aardbeienboek’ van Jan Robben is uit. Ik ontving een exemplaar per post met een leuke persoonlijke boodschap van Jan. Het is werkelijk een prachtig boek geworden en het overstijgt alle verwachtingen ruimschoots. Dit is niet zomaar een boek over aardbeien, beschouw het maar als de aardbeien bijbel.

A4

A3

A2

Ik zou er een lyrisch artikel over willen schrijven, maar ik weet niet of dat allemaal op onze BAT-site past. Daarom verwijs ik iedereen die meer over dit boek wil weten naar de speciale facebook pagina hiervoor. Wat ik nog wel kan schrijven is dat dit boek in geen enkele boekenkast van een zichzelf respecterende tuinder mag ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *