Lezing fruitbomen en klein fruit

images_6

Fruitbomen en klein fruit in je achtertuin

Boerderij Wolfslaar heeft de fruitboogerd uit Gilze uitgenodigd om op 10 december een lezing te geven over fruitbomen en klein fruitin het Bezoekerscentrum.

Fruitbomen zijn echte genietbomen. In elk seizoen van het jaar zorgen fruitbomen voor verrassingen in uw tuin. Van de prachtige bloesem in het voorjaar tot de heerlijke vruchten tot ver in het najaar. De vruchten en de bomen zijn een genot voor alle zintuigen.

Deze avond maakt u kennis met de vele (oude) fruitsoorten en rassen die er zijn en de mogelijkheden om deze te gebruiken in uw eigen eetbare grote of  kleine stadstuin. Ook krijgt u te zien hoe u met de juiste snoei en goed onderhoud jarenlang heel veel plezier kunt beleven van fruitbomen.  Door het vormen en leiden van fruitbomen zijn er vele bijzondere toepassingen mogelijk waar u ook nog eens de vruchten van zult plukken.

Kortom een avond waarin wij u graag aan de hand van onze ervaringen en beeldmateriaal ‘meenemen’ in onze passie voor fruitbomen.
Deze kennis en informatie kunt u gebruiken om nog meer te (gaan) genieten van fruitbomen.

Heeft u vragen over uw fruitbomen? Stel ze gerust. Jan en Jos van de Fruitboogerd proberen u deze avond antwoord te geven.  De avond start met een inloop van 19.00 – 19.30 uur en eindigt uiterlijk 22.00 uur. De kosten bedragen € 5,00 incl. een kopje koffie met wat lekkers en een glas appelsap. Bent u geïnteresseerd meldt u zich dan aan want vol is vol. Per mail  wolfslaar@breda.nl of telefonisch 076 529 4459.

Ps. Jan en Jos nemen 5 laagstam fruitboompjes mee, die aan het einde van de avond verloot worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *