Een gedachte over “De Tuinier Zomer 2014”

  1. Ik las het voorwoord van de voorzitter in het blad de Tuinier dat begon met ” Ik wil “etc. . en toen volgde een pleidooi voor meer saamhorigheid in de vereniging. Ik vind het jammer dat het pleidooi van de voorzitter begint met; ” Ik wil”. Er onstaat zo in de beeldtaal een soort van persoonlijkheidscultus rondom het fenomeen voorzitter. Dat is niet erg passend taalgebruik binnen een team van bestuurders. Daarnaast waarom niet gelijk “de koe bij de horens gevat” en voorbeeld gedrag omtrent de missie saamhorigheid aan de dag leggen. Dan begint de inleiding van de voorzitter met ; Wij willen als bestuur etc. en dan afsluiten met namens het bestuur uw voorzitter etc. . Dus wat minder ik en wat meer wij is de tip van de dag aan de voorzitter. Ik wens het bestuur een goede missie en veel succes in deze!

    Jan de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *